Борис АнгеловМексико - СофияНе е само футболът, в който Мексико

...
Борис АнгеловМексико - СофияНе е само футболът, в който Мексико
Коментари Харесай

Защо Мексико бие България: как 20-млн.град може да има по-чист въздух от София?

Борис Ангелов
Мексико - София

Не е единствено футболът, в който Мексико е на международните шампионати без спиране, а ние 6 пъти не можем да се класираме. България изостава от латиностраната по всички индикатори.

Мексико е член на Г20 – 14-ата най-голяма стопанска система в света по безспорни индикатори и 11-ата по паритет на покупателната дарба. С територията си от нещо като 19 Българии, е огромно колкото половината Евросъюз с неговите 27 страни. То е десетата най-населена страна в света със 130 милиона души, само че настрана от тях има още 37,25 млн. заявили се като мексиканци в прилежащите Съединени американски щати с техните 67 локални езика, наред с формалния испански.

Всъщност, Мексико също публично се назовава " съединени щати ”, само че са по-малко от северните. Общо са 31 и за 32-ри – федералната столица , която преди години беше най-големият град в света. Днес публично Мексико сити се води, че има население 16,188 млн., които действително към този момент са към 20 млн. публични с покрайнините по последното броене от преди 7 година

Докато ние си приказваме за туризъм и вземаме приблизително 20 евро дневно от клиент, Мексико е №6 по брой посетители в целия свят и взема приблизително по 200 евро дневно.


Докато ние тръпнем да не лишават на Несебър участието в програмата Световното завещание ан ЮНЕСКО поради презастрояване и други селски хитрини, латинощатите се радват на 34 културни и естествени обекта в същата топлиста.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР