Борим се за три неща – за убедителна победа на

...
Борим се за три неща – за убедителна победа на
Коментари Харесай

Васил Терзиев с първи думи след кандидатурата за кмет. Мисията

Борим се за три неща – за безапелационна победа на локалните избори, за спечелването на кметското място, за болшинство в Общинския съвет, с цел да може всички тези положителни хрумвания да бъдат осъществени в съответни политики. Ние се борим за качествено, почтено ръководство, което да направи София прелестен европейски град.

Това каза кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, повдигнат от " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " Спаси София ", подкрепена и от " Екипът на София ". 
-->
Искам София да бъде един град с бъдеще, един град на бъдещето. Трябва доста хора, които да мечтаят самоуверено, които да го желаят. Тези хора ги има и с тези хора сме работили неуморно, с цел да създадем стратегия, уточни Терзиев, съобщи novini.bg. 

Той съобщи, че задачата е София да се трансформира в европейски град за образец. 

Терзиев означи, че учебните заведения би трябвало да станат по-приветливо място за подрастващите и за техните родители, да бъде решен казусът с детските градини.  Искаме да създадем един по-зелен град с вложения в кварталите, да се усети какво значи да живее в един европейски град, сподели той. 

Ще дадем повече пълномощия на районните кметове, с цел да могат да създадат най-хубавото, посочи Терзиев. Трябва да има правила, да знаят на кого служат, съобщи той и добави, че те би трябвало да служат на жителите.  

Амбицията ми е след 4 години да няма огромни разлики сред това, което сме споделили, и това, което сме изпълнили. Всичко стартира с първия камък, сподели още Терзиев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР