Борбата срещу коронавируса обедини асеновградчани. Над 153 000 лева са

...
Борбата срещу коронавируса обедини асеновградчани. Над 153 000 лева са
Коментари Харесай

Над 150 000 лв. събраха за МБАЛ - Асеновград за денонощие. Кампанията продължава

Борбата против ковид сплоти асеновградчани. Над 153 000 лв. са събрани за денонощие в дарителската акция в помощ на МБАЛ - Асеновград. Инициативата на Общинският действен щаб за предварителна защита и битка с разпространяването на ковид – COVID-19 в разкри такава сметка по отношение на спешната обстановка и разпространяването на болестта у нас.
Акцията има за цел да набере средства, които да бъдат вложени в закупуване на респираторни апарати, лекарства, консумативи и защитни материали. Към момента асеновградската болница разполага с 3 респираторни апарата. Има и други два, които са развалени и ремонтът им не е вероятен. Всички компании, организации или частни лица, които имат предпочитание и опция, могат да оказват помощ, като дарят средства по следната банкова сметка:
ОБЩИНА АСЕНОВГРАД
IBAN-BG50IORT73758404020000
BIC –IORTBGSF на ИНВЕСТБАНК АД
КОД ЗА ВИД ПЛАЩАНЕ – 445100
Средствата ще бъдат разпределяни от Общинския действен щаб в Асеновград и ще бъде оповестявано обществено тяхното разходване, оповестяват от там. Има и алтернатива да бъдат дарени непосредствено инсталация и защитни консумативи. Желаещите да го създадат, могат да се обръщат към шефа на лечебното заведение лекар Иван Червенков. Кампанията продължава, тъй като не е ясно при положение на открити инфектирани какви средства ще бъдат нужни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР