Борбата с пожарите в Гърция продължава, а на местата, на

...
Борбата с пожарите в Гърция продължава, а на местата, на
Коментари Харесай

Пожарите в Гърция: Някои от пострадалите вече се връщат в разрушените си къщи

Борбата с пожарите в Гърция продължава, а на местата, на които огънят към този момент е сподавен, хората се връщат назад в домовете си. Крисула още веднъж е в къщата си покрай Лютраки, с цел да я види за първи път след пожара. Тя се намира в гориста околност, само че част от дърветата наоколо в този момент са изпепелени. Подобна е обстановката и в дома ѝ.
Всичко беше опустошено. Има доста вреди. Прекалено доста. Съпругът ми страда доста. Страхувам се, че може да му се случи нещо, самата аз също се усещам зле.
Крисула Рениери, потърпевша от пожарите в Гърция

Заради огнената буря фамилията на Крисула е насила да се изтегля, само че синът ѝ остава в опит да избави къщата. Вода обаче няма и се оказва невероятно да потуши пламъците. 
Обича къщата доста. Казали му неотложно да се изтегля, само че вместо това опитал да вземе вода и да гаси огъня. Но водата беше спряна. Пожарникарите пристигнаха след 4 часа. Беше прекомерно късно. Всичко беше в пламъци.
Крисула Рениери, потърпевша от пожарите в Гърция

Въпреки разрухата фамилията желае да остане в къщата, в която живее от 18 години. 
Дали да създадем ремонт, или да си вземем сглобяема къща - ще решим. Съпругът ми няма да си тръгне отсам. Много му харесва, има чист въздух. Много е хубаво.
Крисула Рениери, потърпевша от пожарите в Гърция

Десетки къщи в Гърция бяха разрушени от пожарите през последните дни. А възобновяване им занапред следва. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР