Дава ли Sesame bg бонус без депозит?

...
Бонус без депозит е една от най-популярните и търсени промоции
Коментари Харесай

Бонус без депозит е една от най-популярните и търсени промоции сред родните играчи. Сезам пък си остава едно от любимите казина, а от няколко години и онлайн букмейкър за българските потребители. Дали обаче е наличен бездепозитен Sesame bg бонус, ще разберете в следващите редове.

Наличен ли е Сезам бездепозитен бонус при регистрация?

Традиционно бонус без депозит се дава при завършена регистрация в страницата. Към днешна дата Sesame има начален бонус за новодошлите потребители. Той обаче не е бездепозитен, а напротив – изисква финансиране на игралната сметка. Все пак ние ви препоръчваме редовно да следите Sesame страницата, а също така и актуалното приложение и мобилна версия на оператора, в случай че обмисляте да ставате негов клиент. Възможно е в даден момент той да предложи и такава специална оферта на своите новорегистрирани играчи.

Има ли бонус без депозит за активните Sesame потребители?

За новите – не, но пък за активните си играчи Сезам е приготвил бонус без депозит. Това е страхотна новина за всички настоящи потребители на букмейкъра. В същото време е и сериозно конкурентно предимство на компанията. Повечето оператори предпочитат да дават бездепозитния си бонус само на новодошлите играчи. Ето че от Sesame обаче са сметнали, че е по-справедливо да стимулират активността на наличните си потребители. В тази връзка, актуалният бонус без депозит всъщност е част от една глобална промо кампания. И тя има за цел точно това – да поощрява активността на аудиторията. Става въпрос за S Club – голямата ново попълнение в sesame.bg!

Какво точно е Sesame лоялна програма за регистрирани играчи?

Като всяка лоялна програма, и тази на Сезам стимулира играчите да бъдат по-активни в страницата. Колкото повече залагат те, толкова повече и ще спечелят. Идеята на S Club в Сезам е да трупате точки. С всеки поставен залог получавате определен брой точки, които в последствие ще ви изненадат с интересните си предложения:

  • 0,05 точки за всеки 1 лев, заложен в спортната секция;
  • До 0.10 точки за всеки изигран 1 лев на ротативка;
  • До 0.10 точки (в зависимост от събитието) за всеки заложен 1 лев на виртуален спорт;
  • 0,05 точки за лев, инвестиран в секцията с казино игри на живо;
  • 0,08 точки за 1 лев, заложен на събитие от категорията електронни спортове.

Как да взема бездепозитен бонус от Сезам лоялната програма?

Както виждате с повече игра в Сезам, трупате повече точки в S Club лоялната програма. Как обаче точките ви носят безплатен залог? Ето така: просто ги събирате и когато достигнете определена сума, ги разменяте за някоя от наградите в Сезам магазина. В него бездепозитните бонуси се раздават във вид на безплатни врътки или безплатни залози. Така например, ако имате 100 точки, можете да ги обмените за 10 безплатни игри на Shining Crown слот машината.

Съветваме ви внимателно да прочетете правилата и условията за участие и активност в S Club на Сезам. Все пак бездепозитните бонуси на тази лоялна програма са с една идея по-различни от традиционните такива.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР