Бонка и Димитър продължават да всяват ужас и негативни емоции

...
Бонка и Димитър продължават да всяват ужас и негативни емоции
Коментари Харесай

Прекрачени граници и коварни сделки в „Пътят на честта“

Бонка и Димитър не престават да всяват смут и отрицателни страсти в „ Пътят на достойнството “ по NOVA. Опитът на Бонка да тормози Кера с позвънявания по телефона не се увенчава с триумф, само че ще бъде ли способна свекървата да измисли нов проект за възмездие? Димитър, от своя страна, подценява предизвестията на Страхил да пази прикритието си и за следващ път ще предприеме недомислен ход, с цел да държи Симона и Кера в непрекъснато напрежение. Импулсивният мъж не мисли за следствията, които биха могли да имат дейностите му, само че те заплашват да го застигнат по-бързо от предстоящото. Колко граници е подготвен да прекрачи Димитър, с цел да реализира задачата си?

Позициите на Красимира в подмолния бизнес заплашват да бъдат разтърсени в епизодите на трагичната поредност тази седмица. Освен Стивън проверяващ публицист се заема с мътните покупко-продажби, в които е забъркана Зарева. Нова информация, обвързвана с нея, ще го води рисково покрай предишното и покупко-продажбите на бизнесдамата. Какво ще открие журналистът за Красимира и допустимо ли е този материал да ѝ коства повече, в сравнение с в миналото е предполагала?
 Красимира NOVA / Красена Ангелова
Междувременно Люба към момента не може да се отърси от шока откакто схваща, че е бременна. Несигурна дали детето е плод на връзката ѝ с Петър или на мимолетната забежка с Асен, тя се усеща доста раздвоена в страстите си. Люба е същински объркана, защото обича и двамата мъже, само че не вижда по какъв начин може да се оправи със комплицираната обстановка, без да нарани някого от тях. Възможно ли е несигурността ѝ да я подтикне към фрапантно решение, което да преобърне напълно хода на събитията в живота ѝ?
 Люба NOVA / Красена Ангелова
Не пропускайте „ Пътят на достойнството “ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA. Актуална информация за “Пътят на достойнството “ може да откриете във страницата и акаунта на сериала. Всички епизоди от поредицата могат да бъдат проследени в NOVA PLAY.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР