Бони призна: Да, обидена съм на Софи Маринова!Бони коментира темата

...
Бони призна: Да, обидена съм на Софи Маринова!Бони коментира темата
Коментари Харесай

Бони призна: Да, обидена съм на Софи Маринова!

Бони призна: Да, афектирана съм на Софи Маринова!

Бони разяснява тематиката за взаимоотношенията им със Софи Маринова. Двете фолк звезди през годините се славеха като близки приятелки, само че напоследък в общественото пространство се заприказва за спор посред им.



Още при започване на тази година клипче в обществените мрежи провокира следващата стихия във фолка. На видеото се вижда по какъв начин Софи Маринова пее в заведение и отива до маса, към която са седнали Мис България 1998 Наталия Гуркова, певицата Бони и други хора. Софи поздравява Гуркова и получава привет в отговор. След това се обръща към колежката певица с пожелания: „ Бони, за доста години! Да сте ми живи и здрави! “ През това време тя единствено си гледа втренчено в телефона, по едно време махва с избрана скука, само че не демонстрира ни минимален симптом, че е приела пожеланията за здраве.

Тези дни Бони даде своя отговор на въпроса дали са скарани със Софи Маринова. Тя не изпадна в детайлности, само че даде да се разбере, че връзките им не са по този начин топли и даже не се чуват по телефона.

“Истината е, че аз съм афектирана доста на Софи. Софи съм я обичала толкоз доста и съм правила толкоз доста неща за нея. Казвали сме си някакви неща. Както постоянно си е вдигала телефона, както постоянно, съм я виждала в сложни обстановки и съм звъняла… Ако не се е самозабравила, че сме приятелки и колежки, дори като сестри, може да ми звънне да почистим нещата ” – съобщи изпълнителката в подкаста на Ивка Бейбе.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР