Bon Jovi продължават да празнуват своята 40-годишнина и обявиха новия

...
Bon Jovi продължават да празнуват своята 40-годишнина и обявиха новия
Коментари Харесай

Bon Jovi с първи сингъл от предстоящия им албум "FOREVER"

Bon Jovi не престават да честват своята 40-годишнина и оповестиха новия си албум " FOREVER ", дружно с аудио и видео премиера на сингъла " Legendary ". FOREVER е 16-та студийна сбирка на именитите Bon Jovi, първата от 4 години насам, и ще бъде издадена на 7 юни това лято. Песента " Legendary " е отдадена на брачната половинка на Jon, на „ момичето с кафявите очи ", и е написана в съавторство с дългогодишните му сътрудници Billy Falcon и John Shanks. Слушайте ТУК.

Преди да съумеят да завършват " FOREVER ", фронтменът Jon Bon Jovi трябваше да преодолее съществени проблеми с гласа си, които доведоха до рядка интервенция. Въпреки това той споделя, че случката му е дала време да преоцени живота си:

" Мина десетилетие, откогато не бях в положение да изпитвам наслада....И това, което към този момент има значение за мен, е да бъда тук с приятелите си, да пиша песните, които желая да пиша, и да пребивавам живота, който желая да пребивавам. "

По мотив на 66-ите годишни награди GRAMMY предишния месец Jon Bon Jovi бе разгласен за " Човек на годината " на MusiCares за 2024 година и бе почетен с концерт в Конгресния център на Лос Анджелис с присъединяване на Bruce Springsteen, Shania Twain, Melissa Etheridge, Sammy Hagar, Jason Isbell, Jelly Roll, Pat Monahan от Train и доста други. В изказване Jon споделя и за " FOREVER ": " Този запис е завръщане към насладата. От началото до края, албумът крещи " увеличете звука, чувствайте се добре ".

Следващия месец, на 26 април, излиза „ Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story " - документалната поредност от 4 елементи за кариерата на Bon Jovi. Това е първият по рода си документален сериал за историята на групата, в който всички някогашни и сегашни членове на Bon Jovi оказват цялостно подпомагане, и е нещо, което всеки почитател не би желал да пропусне.

A person standing on a crosswalk

Description automatically generated

ФОТОКРЕДИТ: ANIMATO MUSIC / UMG

FOREVER TRACK LISTING:

1. " Legendary "

2. " We Made It Look Easy "

3. " Living Proof "

4. " Waves "

5. " Seeds "

6. " Kiss The Bride "

7. " The People`s House "

8. " Walls Of Jericho "

9. " I Wrote You A Song "

10. " Living In Paradise "

11. " My First Guitar "

12. " Hollow Man "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР