Бомбастичният трансфер на в е бил уреден буквално за часове.

...
Бомбастичният трансфер на в е бил уреден буквално за часове.
Коментари Харесай

Как се стигна до трансфера на Антов и имало ли е други кандидати от Серия А

Бомбастичният трансфер на в е бил организиран безусловно за часове. Преговорите сред и италианския клуб са стартирали в неделя и са траяли през цялата нощ, с цел да се стигне съглашението от последния ден на зимния трансферен прозорец. До предходния ден различен " значим " италиански тим е водил договаряния за футболист №2 на България. Всичко това споделя италианският сътрудник Анджело Кристофолети, който движил прехвърлянето на надарения защитник.

Ето и детайлите:

" Преговорите се развиха мълниеносно. Започнаха в неделя и продължиха през цялата нощ. Началото обаче бе сложено надалеч преди този момент, откакто момчето провокира интереса на разнообразни италиански клубове със страхотното си показване против в Лига Европа. Нашата организация пое уговорката за тези договаряния и поради моите одобрени връзки с клуба и президента Ганчев. -рано през януари аз стартирах диалози с различен значим италиански клуб, който имаше огромен интерес към Антов, тъй като търсеше млад централен бранител, който да играе с десния крайник и да има интернационален опит. В събота следобяд тези диалози влязоха в задънена улица и взех решение да го предложа на Болоня, тъй като усещах, че техническите качества на това момче дават отговор на концепциите на Миятович и техническия щаб на " рособлу ". Така стартирахме тази интервенция в неделя, продължихме през цялата нощ и в понеделник той към този момент имаше нов тим. Проблемите бяха доста - езикът, другите култури и на първо място фактът, че ЦСКА се бори в шампионата, тъй че не беше елементарно тимът да се лиши от капитана си. Заедно с президента Ганчев говорихме с момчето. Клубът също разбра, че планът в Болоня е забавен, защото момчето ще има опция да работи с треньор като Михайлович, който в никакъв случай не е обръщал внимание на персоналните карти на играчите, които тренира. Подкрепата на президента Ганчев бе фундаментална. Той доста бързо съумя да убеди целия ръб на ЦСКА. Аплодисменти и за управлението на Болоня, което направи тази интервенция стремително, без да се подвига звук.

Антов е защитник, който има физическа мощ, само че и механически качества. Това са най-силните му оръжия. Всъщност той постоянно е бил употребен и като халф в младежките обединения. Той към този момент има повече от 80 мача за ЦСКА и е същински водач, което се удостоверява от обстоятелството, че бе капитан на най-известния тим в България. Перспективите пред него са огромни. Той е въодушевен и е решен да се оправи с това предизвикателство. Скоро сами ще видите за какъв войник става дума ", разяснява Анджело Кристофолети.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР