Болоня и Наполи завършиха наравно 2:2 в мач от предпоследния

...
Болоня и Наполи завършиха наравно 2:2 в мач от предпоследния
Коментари Харесай

Болоня взе точка от шампиона Наполи

Болоня и Наполи приключиха наедно 2:2 в мач от предпоследния 37-и кръг на Серия А. 

И за двата отбора дуелът не беше от изключително огромно значение. Наполи от дълго време си узакони купата, до момента в който Болоня е в средата на таблицата, без шансове за евроучастие.

Около четвърт час след началото Наполи излезе напред в резултата. Лукаш Скорупски направи груба неточност, която беше осъдена мигновено от Виктор Осимен. Голмайсторът нямаше по какъв начин да пропусне и даде задатък на гостите.

В 35-ата минута Болоня можеше да изравни. Николас Домингес си освободи пространство за изстрел и насочи подобен, само че топката мина около вратата.

В 54-тата минута Осимен скочи високо и засече с глава центриране от ъглов удар. Вратарят на домакините Скорупски се оправи.

Секунди по-късно обаче полякът беше беззащитен. Бартош Бережински комбинира с Виктор Осимен,, който бързо се ориентира в обстановката и осъществя за 0:2.

Въпреки двете позволено попадения Болоня съумя да се надигне и до края на мача съумя да възвърне равенството.

В 63-тата минута домакините понижиха изоставането си. Люис Фъргюсън овладя в наказателното поле и от чиста позиция вкара.

Шест минути преди приключването на постоянното време Лоренцо де Силвестри възвърне равенството. Той надскочи отбраната на неаполитанците и насочи топката в мрежата зад Пиерлуиджи Голини.

Дълбоко в добавеното време Болоня беше доста покрай цялостния поврат в резултата и трите точки. Никола Сансоне прати топката в мрежата на Наполи, само че попадението не беше зачетено поради засада.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР