Болоня. Гостуването на шампиона Интер на Болоня срещу местния тим

...
Болоня. Гостуването на шампиона Интер на Болоня срещу местния тим
Коментари Харесай

Интер пристигна на стадиона в Болоня, но мач днес няма да има

Болоня. Гостуването на първенеца Интер на Болоня против локалния отбор от 20-ия кръг на Серия “А ” няма да се състои по стратегия. Играчите на " нерадзурите " дойдоха на на стадион “Ренато Дал’Ара ” и организираха загрявка. Срещата трябваше да стартира в 13:30 часа, само че няма да се състои, тъй като отборът на домакините е под карантина поради висок брой на инфектирани с ковид в клуба - 8 играчи и 2 чиновници. Официално обаче дуелът не бе отсрочен от Лигата, което значи, че протоколът в такива случаи би трябвало да бъде спазен. От Болоня са били подготвени да излязат на терена, само че локалните здравни управляващи не са разрешили това.

Очаква се на същото да станем очевидци на още най-малко три мача през днешния ден: Аталанта - Торино, Салернитана - Венеция и Фиорентина - Удинезе. Под сериозна въпросителна е и дербито Ювентус - Наполи.

Лигата не е отлагала никакви срещи, само че районните здравни управляващи на всеки град сами си вземат решение дали да наредят изолацията на даден тим.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР