Болниците в американския щат Колорадо вече отказват да правят на

...
Болниците в американския щат Колорадо вече отказват да правят на
Коментари Харесай

Болници отказат трансплантации на неваксинирани пациенти в САЩ

Болниците в американския щат Колорадо към този момент отхвърлят да вършат на пациенти, които не са имунизирани против ковид. Според здравните управляващи това се прави за да бъдат предпазени пациентите, заяви CBS Denver, представен от БГНЕС.

„ За пациентите с трансплантация, които са инфектирани с COVID-19, смъртността варира от към 20% до повече от 30% “, се споделя в изказване на UCHealth пред CBS Denver. „ Това демонстрира изключителния риск, който COVID-19 съставлява за реципиентите на трансплантации след интервенциите им ", допълват от там.
 За пръв път: Трансплантираха органи от заболели с COVID-19 на незаразени пациенти За пръв път: Трансплантираха органи от заболели с COVID-19 на незаразени пациенти
Италия разгласи през днешния ден, че е направила две трансплантации на органи от донори, които са били с позитивен тест за COVID-19, на пациенти, ко...

Проучванията демонстрират, че наличните в Съединени американски щати ваксини против COVID-19 са доста ефикасни за попречване на болести. В Съединени американски щати 186 милиона души са били изцяло имунизирани - 56,68% от популацията - съгласно университета Джонс Хопкинс.

Все отново някои неимунизирани пациенти с трансплантации в Колорадо - щат с 62.05% от популацията си имунизирани - усещат последствията от новата политика на UCHealth.

Една жена с последна степен на бъбречна непълнота беше на месеци от приемането на нов бъбрек, само че в този момент търси нова болница, защото тя и нейният донор не са имунизирани, оповестява CBS Denver. Здравните управляващи описват, че са изпратили писмо до пациентите, в което ги осведомят, че имат 30-дневен интервал, в който да се имунизират, в случай че не - отпадат от листата за трансплантации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР