Болница в Шанхай е предупредила персонала си да се подготви

...
Болница в Шанхай е предупредила персонала си да се подготви
Коментари Харесай

Болниците в Шанхай се готвят за трагична битка с COVID-19

Болница в Шанхай е предизвестила личния състав си да се приготви за " трагична борба " с COVID-19, защото чака половината от 25-милионното население на града да се болести до края на годината , до момента в който вирусът към този момент се популяризира в Китай значително безотговорно, предава Ройтерс.

След и стръмното повишаване на случаите, Китай този месец предприе и се отхвърли последователно от своя режим на " нулев Коронавирус ", който нанесе огромни финансови и психически вреди на живеещите в него 1,4 милиарда души.

Все отново формалният брой на смъртните случаи в Китай от началото на пандемията при започване на 2020 година възлиза на 5241 - дребна част от това, пред което са изправени множеството други страни.

Китай не заяви за нови смъртни случаи от Коронавирус за втори следващ ден на 21 декември, макар че чиновниците на погребалните бюра споделят, че рабоата им се е нараснала доста през последната седмица , което подлага на подозрение формалните китайски данни.

Властите, които стесниха критериите за признание на смъртни случаи от Коронавирус, потвърдиха 389 306 случая със признаци.

Някои специалисти обаче предизвестяват, че формалните данни са се трансформирали в обезсърчителен източник , защото в Китай се вършат по-малко проби след облекчаването на рестриктивните мерки.

Шанхайска болница показа в формалния си акаунт в китайската обществена мрежа WeChat късно в сряда, че в града сега има към 5,43 милиона инфектирани и че 12,5 милиона поданици на мегаполиса ще се заразят до края на годината .

" Тази година Бъдни вечер, Нова година и китайската Нова година са обречени да бъдат рискови ", споделиха от болничното заведение.

" В тази трагична борба целият Голям Шанхай ще падне и ние ще заразим целия личен състав на болничното заведение! Ще заразим задачите си фамилии! Всичките ни пациенти ще бъдат инфектирани! Нямаме избор и не можем да избягаме. "

В опит да попречат на вируса да се популяризира из Китай, жителите на Шанхай претърпяха, което завърши на 1 юни, като доста от тях изгубиха приходи и достъп до съществени артикули и услуги. Стотици умряха и стотици хиляди бяха инфектирани през тези два месеца.

Експерти споделят, че Китай може да се сблъска с повече от един милион смъртни случая от COVID-19 през идната година.

Ръководителят на Световната здравна организация съобщи, че е и съобщи, че поддържа напъните на държавното управление да се концентрира върху имунизирането на тези с най-голям риск.

Пълният поврат на политиката на Китай по отношение на ковид хвана нежната здравна система на страната неподготвена, с лечебни заведения, в които не доближават кревати, кръв и медикаменти , а управляващите бързат да строят специфични клиники.

Държавните медии споделиха, че локалните управляващи се пробват да се оправят с дефицита на медикаменти, до момента в който фармацевтичните компании работят в допълнение, с цел да усилят доставките .

Германия съобщи, че е изпратила първата си партида ваксини на " Пфайзер " в Китай , с цел да бъдат приложени в началото на немските жители, живеещи там, както и на други чужденци. Това са първите иРНК ваксини, считани за най-ефективни против заболяването, налични в Китай.

Китай има девет вътрешно създадени ваксини против Коронавирус, утвърдени за приложимост. Някои китайски специалисти предвиждат, че Коронавирус вълната ще доближи пика си в края на януари, като животът евентуално ще се възстановява до края на февруари или началото на март.
 Китай стопира да ревизира работещите в транспортния бранш за COVID-19
Китай стопира да ревизира работещите в транспортния бранш за COVID-19

Решението има за цел да обезпечи безпроблемно доставяне с лекарства
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР