Болница Лозенец е успяла да погаси над милион и половина

...
Болница Лозенец е успяла да погаси над милион и половина
Коментари Харесай

Новият директор на болница Лозенец: Погасихме над милион и половина задължения

Болница „ Лозенец " е съумяла да погаси над милион и половина от просрочените си отговорности. Това разгласи новият началник на лечебното заведение доцент Радосвет Горнев в утринния блок на Нова телевизия.  

„ Бяхме притиснати от компании и арбитър реализатори, които безусловно можеха да запорират сметките на лечебното заведение ", сподели той и добави, че новото управление е открило и огромни диспропорции във възнагражденията, които са получавани в предишното. 

Според Горнев някои хора са взимали доста малко, а други прекалено много за труда, който са положили. Нашата цел е да се получат обективни хонорари. Всичко, което заварих, е документирано в отчет, който беше предаден от Борда на шефовете към Министерство на здравеопазването при започване на месец юли. Сегашното му разискване е необичайно, тъй като той към този момент би трябвало да е довел до съответните следствия, разяснява шефът на болница " Лозенец ".

Болницата и аз сме обект на инспекции. Това е напълно обикновено в случай, че публичният интерес е толкоз важен. Нищо не би трябвало да бъде прикрито, посочи Радосвет Горнев.  

По думите му във всяко поделение има видеонаблюдение. Откакто Горнев е шеф на болничното заведение, са осъществени общо 7 трансплантации. Директорът на болница " Лозенец " отхвърли да разяснява информацията, че в предишното са се правили нерегламентирани интервенции.

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР