Боливудският филм Veere Di Wedding предизвика страхотен скандал в Индия

...
Боливудският филм Veere Di Wedding предизвика страхотен скандал в Индия
Коментари Харесай

Боливуд разтресе Индия с вулгарния си отговор на "Сексът и града"

Боливудският филм „ Veere Di Wedding ” провокира страховит скандал в Индия поради сцена с мастурбираща жена. Зрителите на лентата не харесали и събитието, че героините пушат и вършат секс, пише The Guardian.

Филмът на режисьора Шашанка Гош е умислен като отговор на Боливуд на паметния сериал на HBO „ Сексът и града”. Това е комедия за приятелки от детството, които се срещат доста години след сватбата на една от тях. Премиерата на лентата в Индия бе на 1 юни.

В обществените мрежи феновете подложиха на безпощадна рецензия сцената, в която персонажът на актрисата Суара Бхаскар си доставя наслаждение благодарение на вибратор. Възмутен консуматор написа, че е завел баба си в киносалона и от самото начало, до момента в който актрисата се самозадоволявала, той умирал от позор.



Актрисата Суара Бхаска сподели пред публицисти, че е очаквала сходна реакция от киноманите. „ При нас е признато да не се приказва за женските стремежи и женската половост. За първи път индийското кино признава обстоятелството, че дамите сами си доставят удоволствие”, акцентира тя.

Звездата прибавя, че е останал сюрпризирана, когато схванала, че феновете не са харесали сцените с пушенето и ругатните.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР