Боливуд подновява снимките на филми, но без сцени със сватби

...
Боливуд подновява снимките на филми, но без сцени със сватби
Коментари Харесай

Боливуд подновява снимките

Боливуд възобновява фотосите на филми, само че без подиуми със сватби и боеве, а и с възрастови ограничавания, заяви Агенция Франс Прес.

Споразумение сред трите огромни индийски организации в кино промишлеността от през днешния ден поставя завършек на прекратяването на фотосите, влезнало в действие в края на март поради пандемията от новия ковид.

Правителството към този момент позволи фотосите да бъдат възобновени с разхлабването на ограничаващите ограничения. Актьори, продуценти и механически личен състав обаче продължиха договарянията за по-безопасна работа. Представители на бранша споделиха, че са разрешили останалите проблеми, измежду които и медицински застраховки за задачите екипи. Предпазните ограничения обаче са фрапантни и ще затруднят режисьорите. Забранено им е да вземем за пример да снимат батални подиуми, като и сватби, а те са по този начин присъщи за боливудските филми.

Почина звезда от "Беднякът милионер "

Актьорите над 65 години също нямат право да бъдат на снимачните площадки. Това оставя по домовете им някои от най-големите звезди на индийското кино, като 77-годишния Амитабх Бачан. Също по този начин не са разрешени сцените с целувки и обятия. Това ще е завръщане към консервативните нрави от 80-те години на предишния век, когато цветя символизираха любовните подиуми, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР