Боксьорът в тежката категория Тайсън Фюри сподели, че участието му

...
Боксьорът в тежката категория Тайсън Фюри сподели, че участието му
Коментари Харесай

Тайсън Фюри шокира: Искам да дебютирам в ММА преди Коледа

Боксьорът в тежката категория Тайсън Фюри показа, че присъединяване му в кеч организацията WWE не е по никакъв начин леко. Той показа, че даже е получил лека контузия на глезена, която обаче не би трябвало да повлияе върху бъдещото му присъединяване там.
" We may see Tyson Fury have his MMA debut this year " @Tyson_Fury has announced he wants to make his MMA debut this year, and may even be trained by @TheNotoriousMMA. pic.twitter.com/QJnZf3Eiq0
— Sky Sports News (@SkySportsNews) October 27, 2019
" Включвайки се в кеча не знаех какво да чакам. Не чаках, че ще е най-трудното нещо, което съм правил. Хората споделят, че е подправено. Ами апелирам, дано дойдат и да видят какъв брой е подправено. Хвърлят ме по всички страни по целия кръг, мъчно е. Въжетата са като бодлива тел - целия ми тил е нашарен. Схванат съм тук-там, където не съм очаквал, че човек може да се схване. "
Неговия управител, Frank Warren, показа, че Fury напълно е работил без да пита при включването му в кеча и не е уведомил никой от мениджмънта. И в случай че това е вбесило Warren, по какъв начин ли ще реагира като научи идващите проекти на боксьора?
" Искам да направя ММА дуел преди Коледа тази година, " показа Fury, който също по този начин е намеквал, че ще се отдръпна идната година. " Искам да се удрям в UFC скоро, уповавам се. "
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР