Боксьорът Кубрат Пулев завърши магистърска степен по специалността "Политика и

...
Боксьорът Кубрат Пулев завърши магистърска степен по специалността "Политика и
Коментари Харесай

Кубрат Пулев стана магистър по политика и бизнес в УНСС


Боксьорът Кубрат Пулев приключи магистърска степен по специалността "Политика и бизнес " в УНСС, похвалиха се от висшето учебно заведение.

Европейският първенец в тежка категория и състезател на България за 2012 година е защитил магистърска теза "Динамика на политическата (не)стабилност в България след влизането в Европейски Съюз ". Научен началник му е била доцент доктор Елена Симеонова, заместник-декан по образователната работа във факултета "Международна стопанска система и политика " и в.и.д. началник катедра "Политология ".

Тази година от програмата се явили шестима студенти за отбрана през юни. Според научната му ръководителка тя била доста мощна.

"Мога да кажа, че наличието му действаше мотивиращо на всички - споделя доцент Симеонова. - Може би множеството от тях чакаха той да се появи и след това да изчезне. Но до момента в който бяхме присъствено, той идваше безусловно всеки ден от понеделник до петък. "

Тя била впечатлена и от представянето му. По време на отбраната Пулев дал отговор на всички въпроси, в това число и на заложените от негови сътрудници в залата.

Доц. Симеонова дефинира Кубрат Пулев като доста изпълнителен и съзнателен студент. Когато отпътувал за Съединени американски щати през май тази година, с цел да се бие с американеца Джери Форест, си изпращал отдалечено разработките за обособените дисциплини.

На отбраната участвал и съоснователя на катедра "Политология " проф. доктор Георги Янков, който подарил на Кубрат Пулев новата си книга „ Сравнителни политически системи. Исторически и модерни политически системи “.

Пулев и останалите дипломанти от магистърската компетентност „ Политика и бизнес “ в УНСС ще получат дипломите си в края на образователната година.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР