Боксовият промоутър, помагащ за уреждането на срещата в тежка категория

...
Боксовият промоутър, помагащ за уреждането на срещата в тежка категория
Коментари Харесай

Промоутърът на мача между Фюри и Джошуа замесен в престъпна схема

Боксовият промоутър, помагащ за уреждането на срещата в тежка категория сред Тайсън Фюри и Антъни Джошуа, е обект на разговор сред управляващите в Република Ирландия и Обединените арабски емирства заради връзките му с проведената престъпност. Даниел Кинахан, ирландец, който понастоящем живее в ОАЕ, беше разгласен на три пъти от Фюри, когато първенецът на WBC заяви в сряда, че е постигнал съглашение с Джошуа за мач през 2021 година.

Върховният съд в Дъблин дефинира Кинахан като висша фигура в група за проведена престъпност, участваща в интернационалните интервенции за трафик на опиати и закононарушения с оръжия.

Tyson Fury thanks Daniel Kinahan for organising Anthony Joshua fight https://t.co/Se0qr50nDm pic.twitter.com/ENJrtomtTS
— Independent.ie (@Independent_ie) June 11, 2020 " Бях учуден от Тайсън Фюри и неговото видео и се отхвърлих от това име, което загатва. Със сигурност мога да ви уверя, че е имало контакт сред Ирландското министерство на външните работи и управляващите в Обединените арабски емирства по отношение на този въпрос ", сподели ирландският министър председател Лео Варадкар в Народното събрание в отговор на забележки от различен водач на партията, Алън Кели от Лейбъристите, по отношение на присъединяване на Кинахан в срещата с Джошуа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР