Боксовият промоутър Еди Хърн полага усилия да сбъдне мечтата на

...
Боксовият промоутър Еди Хърн полага усилия да сбъдне мечтата на
Коментари Харесай

Еди Хърн подготвя сблъсък между Роби Уилямс и Ноел Галахър

Боксовият промоутър Еди Хърн поставя старания да сбъдне фантазията на доста почитатели на поп и рок музиката във Англия, като изправи един против различен на кръга артистите Роби Уилямс и Лиъм Галахър.

Бившият член на пердах групата Take That и екс-вокалистът на Oasis намерено враждуват към този момент две десетилетия, като размяната на обиди постоянно ражда паметни реплики, трансформирали се в градски фолклор на Острова. След като Хърн провежда дуел сред влогърите KSI и Логън Пол, Роби Уилямс призна, че е приказвал с промоутъра за организирането на подобен дуел и той е подготвен да го направи.


„ Обичам да се боксирам, оправям се добре. Участвал съм в разнообразни неща през кариерата си, като Soccer Aid, където се преструвам на футболист. А като съм на сцената се преструвам, че съм артист. Просто желая да изпитам разнообразни неща, боксирам се и обичам чувството, а в случай че мога да си избера против кого да се удрям, то това би бил Лиъм Галахър. Имаме се задявка от 90-те. И двамата се движим в едни и същи среди, само че не бих споделил, че сме тъкмо приятели… Не ми отговори на поканата, два пъти. А в действителност ми се желае да го направи. Говорих с Еди Хърн, той е навит да провежда нещата “, сподели Роби Уилямс. На въпрос дали възможен подобен дуел би бил с благотворителна цел, артистът отговори с усмивка: „ Не “.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР