Боксовата легенда Майк Тайсън направи шокиращо признание относно разходите си

...
Боксовата легенда Майк Тайсън направи шокиращо признание относно разходите си
Коментари Харесай

Не е за вярване колко харчи Майк Тайсън за наркотици

Боксовата легенда Майк Тайсън направи шокиращо самопризнание по отношение на разноските си приложимост на опиати. Железния Майк направи това в предаването „ Hot Boxin` “, в което призна, че пуши извънредно доста марихуана, написа Блиц.

„ Колко пушим? Не са 40 $, а 40 000 $ на месец. В ранчото ми пушим по 10 тона трева месечно “, изясни някогашният международен първенец при свръхтежките пред водещата Елън Бритън.

В началото на годината 53-годишният американец си купи ранчо с 40 акра земя, където отглежда марихуана и се организират изследвания за резултата от използването на опиатите. Основаната от него компания твърди, че задачата е основаването на усъвършенстван канабис за потребителите.

Тайсън не разкри какъв брой хора вземат участие в тези сесии с пушене на марихуана, само че 40 000 $ е голяма сума за сходна активност.



Не е ясно по какъв начин боксовата легенда харчи такива суми, откакто към този момент веднъж мина през обществен банкрут, макар че по време на спортната си кариера беше спечелил 300 милиона $.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР