Боксовата легенда Франк Бруно призна, че е пиел по 8

...
Боксовата легенда Франк Бруно призна, че е пиел по 8
Коментари Харесай

Боксова легенда пресушил 8 халби бира наведнъж като осем годишен

Боксовата легенда Франк Бруно призна, че е пиел по 8 халби бира в границите на два часа до момента в който е бил едвам осем годишен. Бруно, един от най-популярните английски бойци в тежка категория, впечатляваше на кръга с мощните си удари. Той бе сред въжетата с някои от най-великите в историята на играта като Майк Тайсън и Ленъкс Люис.

Заради кариерата си, Бруно рядко се отдавал на празненства, само че признава, че срещата му с алкохола почнала от ранна възраст. Майка му го намирала пийнал вкъщи с приятелите му.

„ С приятеля ми си взимахме кег бира и отивахме вкъщи. Бях единствено на 8 г “, споделя Бруно в новата си книга „ 60 години боксьор “. „ Помня, че си сръбнах и си споделих, че има ужасяващ усет. Но след това продължихме да опитваме, до момента в който целия кег свърши. Изпихме по осем халби всеки за по-малко от 2 часа. Дори остарелия ми другар Газа (б.а. Пол Гаскойн) би се затруднил да изпие такова количество толкоз бързо “.

„ Помня, че главата ми се въртеше и паднах през вратата. Какво ли си е помислила майка ми, когато се прибра и ни откри, а аз залитах и се блъсках в стените. Беше ми доста неприятно. Този епизод ме отхвърли от пиенето за цялостен живот. Рядко лизвам алкохол даже през днешния ден “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР