Боклук. Снимка: В.В., Фейсбук Една пенсионерка стана истинско вдъхновение за своите

...
Боклук. Снимка: В.В., Фейсбук
Една пенсионерка стана истинско вдъхновение за своите
Коментари Харесай

За пример: Възрастна жена почиства разхвърляни боклуци в бургаски комплекс

Боклук. Снимка: В.В., Facebook

Една пенсионерка стана същинско ентусиазъм за своите съграждани и за младото потомство със своите дейности. Тя сподели, че грижата за околната среда и публичните пространства не познава възрастови граници. Събирайки разхвърляните отпадъци от земята и хвърляйки ги в контейнерите , тази жена от к-с „ Меден рудник “ в Бургас трансформира своята ежедневна разходка в задача за по-чисто бъдеще.

Видео, споделено в обществените мрежи от локален гражданин, бързо набра известност, показвайки пенсионерката в деяние . Съобщението на жителя беше ясно, че макар своите години и физически ограничавания, тази жена се старае да направи комплекса си по-добро място за живеене.

„ Хвърля ви боклуците! Защото Вие не можете. А тя едвам върви и събира пластмасови бутилки към блока и казаните и ги рециклира. За да имате вие чисто бъдеще “, споделя създателят на видеото.

Реакцията на хората беше незабавна и извънредно позитивна. Те показаха своето удивление и признателност към пенсионерката , като я дефинираха като образец за подражателство. Това акцентира значимостта на самостоятелния принос към околната среда.

Тази история служи като увещание, че даже най-малкият жест може да има огромно значение. Възрастната дама демонстрира, че всеки от нас има силата да внесе смяна , без значение от възрастта или персоналните условия.

Важно е да се замислим за нашия личен принос към опазването на околната среда . Историята на тази стара жена от Бургас е ослепителен образец, че за по-добро на следващия ден би трябвало да стартираме с дейности от през днешния ден.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР