Божана Кацарова, която спечели Мастършеф“, издаде кой ще е победителят

...
Божана Кацарова, която спечели Мастършеф“, издаде кой ще е победителят
Коментари Харесай

Готвачката Божана Кацарова издаде кой печели Мастършеф

Божана Кацарова, която завоюва „ Мастършеф “, издаде кой ще е спечелилият в идващия сезон.

Устатата готвачка показа в стори в инстаграм, че има вътрешна информация от сигурен източник. Тя сочи, че първата участничка, която завоюва престилка, ще грабне и купата най-хубав кулинар.

Става дума за хубавицата Лора, която подготви шоколадово брауни с още две кандидат-сладкарки и съумя да ги победи. Тя е програмистка, а заниманието й е модата, написа " Хотнюз ". 

„ Супер съм щастлива! Просто не мога да допускам! Много се веселя, веселя се, че и този връх съумях да покоря! Поне към този момент. Чака ме купата “, разгласи хубавицата, като завоюва престилката още в първия епизод на шоуто.

Божана сигурно има по какъв начин и от кого да разбере кой е спечелилият, тъй като сезонът е сниман от дълго време, за което свидетелства и прическата на един от членовете на журито – началник Таралежков. В предаването той е с дълга коса като на жена, която връзва даже на опашка. В момента обаче готвачът е остриган съвсем до голо, тъй като подари косата си за перука на заболели деца. Божана, която гледахме и в „ Сървайвър “, завоюва „ Мастършеф “ през 2017 година и продължава освен да готви, само че и постоянно да се демонстрира по малкия екран.

Кацарова беше с гипсиран крайник през цялото лято, само че все пак не спря да се любува на слънчевия сезон и да обикаля Българското Черноморие. Победителката не показа по какъв начин се е стигнало до случая, само че в типичния си жанр разгласи, че има 4 планки, 16 пирона и 2 напречни държача в крайника.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР