Богдан Асенов, автор на клипа с автомобила на НСО, е

...
Богдан Асенов, автор на клипа с автомобила на НСО, е
Коментари Харесай

Авторът на клипа с колата на Десислава Радева бивше гадже на Азис

Богдан Асенов, създател на клипа с автомобила на НСО, е прочут още като съкровен другар на Азис. Той съобщи пред " Канал 3 " че е реагирал като жител и няма политически претекст да пусне видеото. Асенов разяснява, че не познава персонално брачната половинка на президента Десислава Радева. В същото време самият той е прочут във светските среди. В персоналния си профил в обществената мрежа той е разгласил фотография от корица на списание, в която се твърди, че е съкровен сътрудник на фолк звездата Азис. В разнообразни издания го свързват и с други известни персони, като се появява и информация за негови престъпни действия.

Националната работа за защита стартира вътрешна инспекция по скандалния случай с техен автомобил, за който се твърди, че е нарушил разпоредбите за придвижване. Видеото, в което се вижда по какъв начин охранители на НСО спорят с служители на реда от КАТ, провокира дискусия в обществените мрежи.

 Радева отхвърля да е била в колата на НСО. Авторът на клипа: Видях я да слиза Виж още Радева отхвърля да е била в колата на НСО. Авторът на клипа: Видях я да слиза
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР