Богата музикално-артистична програма е предвидена за Най-дългата вечеря на плажа“.

...
Богата музикално-артистична програма е предвидена за Най-дългата вечеря на плажа“.
Коментари Харесай

Дует „Ритон“, фолк и огнено шоу на „Най-дългата вечеря на плажа“

Богата музикално-артистична стратегия е планувана за „ Най-дългата вечеря на плажа “. Едно от най-вълнуващите летни събития под звездите на морския бряг в „ Аспарухово “ ще се организира тази събота, 19 август, разгласи кметът на региона Ивйало Маринов.

Програмата ще стартира в 19:30 ч. с детска анимация за най-малките, готова от „ Мимо шоу “ и съпроводена с доста занимания и дарове. Участие ще вземат също балерините от „ Балетна школа за принцеси “, а феновете ще имат опцията за първи път да следят и въздушна акробатика със звездите Христина Маврева и Иван Христов.

Със своята специфична фолклорна стратегия за положителното въодушевление на публиката ще се погрижат Елица Тодорова и гайдарски оркестър „ Диньо Маринов “, а своя огнен театър ще показват артистите от огнено и светлинно шоу „ Палячи “.

Специален посетител ще бъде обичаният на няколко генерации българи дует „ Ритон “. Вечерта обичайно ще приключи с блестящо светлинно шоу, върховен свършек на летните занимания в региона.

 „ Най-дългата вечеря на плажа “, проведена от Район „ Аспарухово “ по блестящата концепция на семейство Снежина и Димитър Кръстеви, се реализира с помощта на финансовата поддръжка на Община Варна. За трета поредна година събитието ще се обвърже с благотворителната акция на мотоклуб „ Братя във вятъра “ в помощ на дребните пациенти на Клиниката по детска клинична хематология и онкология към УМБАЛ „ Света Марина “ във Варна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР