Богата, красива, но самотна. По радиото SiriusXM 52-годишната Дженифър Анистън

...
Богата, красива, но самотна. По радиото SiriusXM 52-годишната Дженифър Анистън
Коментари Харесай

Дженифър призна: Търся нов мъж, но без сватба

Богата, красива, само че самотна. По радиото SiriusXM 52-годишната Дженифър Анистън разкри какви връзки поддържа с някогашния си 57-годишен брачен партньор Брад Пит.

„ С Брад сме другари. Приятели. Говорим си, няма нищо необичайно в това”, сподели Анистън.

Актрисата стана новата героиня на списание People, където призна, че няма да се дами още веднъж (Анистън се раздели с втория си брачен партньор Джъстин Теру преди три години).

„ Не ми е в дневния ред. Но ми е забавно да намеря страховит сътрудник и просто да се любувам на живота и да се забавляваме един с различен. Всички би трябвало да се надяваме. И не е наложително да се документира “, сподели Джен.

Актрисата призна, че в фамилията постоянно й задават нетактични въпроси - да вземем за пример дали е бременна (Анистън няма деца) и дали ще се дами, откакто в пресата се появиха клюки за персоналния й живот. След подобен напън Дженифър беше принудена да потърси помощ от психотерапевт.

Сега тя признава, че е достигнала до естетика и е доста щастлива: „ Животът ми е доста спокоен. Имам работа, която обичам, хора, които ми значат доста, и прелестни кучета. Просто съм доста благополучен човек”, заключи тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР