Богат и известен да си! Е, не че това представлява

...
Богат и известен да си! Е, не че това представлява
Коментари Харесай

Както майка я е родила: Гуинет Полтроу отпразнува рожден ден с палав фотос

Богат и прочут да си! Е, не че това съставлява само и единствено благополучие и безгрижни дни. Някои известни персони мъчно се оправят със славата и безграничните благоприятни условия. Нещо се пречупва в тяхната душeвност и прибягват до смело държание, внезапна смяна в настроенията, нерешителност, нервност, провяна във външния тип и доста други неща, за които няма да си приказваме в този момент.

Други звезди пък одобряват известността като опция да се развиват, да учат себе си и да споделят откритията с хората, а  физическите промени, които съпътстват остаряването, не ги тормози. Е, както е видно Гуинет Полтроу е от звездите, за които годинките нямат значение, а в противен случай - тя се гордее с постигнатото и се усеща прелестно в кожата си, в случай че може да съдим от един много своеволен фотос, който към този момент 48-годишната актриса показа в Инстаграм.

Виж още:

Гуинет навърши 48 години напълно скоро и по този мотив... се съблече чисто гола, позирайки в двора си. Тя се похвали с провокативна фотография в Инстаграм, а приятелите и почитателите ѝ не скриха удоволстието от видяното – заляха я с мнения и похвали.

Между тях беше и този на нейната другарка и колежка Али Уентуърт: " Идеално за фотошоп на лицето ми върху тялото ти! ". Но в множеството мнения мнозина се подиграха на това, което дъщерята на актрисата, 16-годишната Епъл, написа под фотографията: О, мамо!Не можем да сме сигурни, само че явно е малко засрамена от голотата на майка си, а може би пък е тъкмо противоположното!? Каквото и да е, сигурно ние споделяме " Браво, Гуинет, отлично Полтроу ", тъй като изглеждаш прелестно.

Виж още:

Изображение: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР