Боеве се водят днес в руската Курска област, която граничи

...
Боеве се водят днес в руската Курска област, която граничи
Коментари Харесай

Руските сили отблъскват украинска атака срещу Курска област

Боеве се водят през днешния ден в съветската Курска област, която граничи с Украйна, съобщи Франс прес, като се базира на съветската Национална армия (Росгвардия).

Боевете се водят сред съветските сили и проукраински бойци, съобщи националната армия.

Росгвардия и съветските въоръжени сили отблъскват офанзива на украински диверсионни групи край село Тьоткино в съветската Курска област, съобщи ТАСС, като се базира на пресслужбата на националната армия.

" Подразделения на съветската национална армия отблъскват офанзива на противников диверсионно-разузнавателни групи край село Тьоткино в Курска област. Гвардейците се борят дружно с военнослужещи от въоръжените сили със чиновници на Пограничното ръководство на Федералната работа за сигурност на Русия ", се споделя в изказване на Росгвардия, написа Българска телеграфна агенция.

По-рано губернаторът на Курска област Роман Старовойт заяви в информационното приложение " Телеграм ", че украинска диверсионно-разузнавателна група се е пробвала да проникне в село Тьоткино, само че офанзивата е била пресечена.

Във вторник също имаше офанзиви против това гранично село от бойни групи, идващи от Украйна, отбелязва Агенция Франс Прес.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР