Боецът на UFC в тежка категория Кейн Веласкес обикновено е

...
Боецът на UFC в тежка категория Кейн Веласкес обикновено е
Коментари Харесай

Кейн Веласкес също нападна Джон Джоунс за употребата на допинг

Боецът на UFC в тежка категория Кейн Веласкес нормално е един от най-премерените бойци пред медиите, само че някогашният първенец не стърпя гнева си, когато стана въпрос за позитивния допинг тест на някогашния първенец в полутежка категория Джон Джоунс.

Запитан за мнението си към случката с Джоунс, който нокаутира съотборника на Веласкес, първенеца на UFC в полутежка категория Даниел Кормие в UFC 214, до момента в който имал в кръвта си анаболния стероид туринабол, Веласкес не помни за премереното си държание и назова Джоунс "ши*ан лъжец ".

"Всичко се свежда до това да си безсрамник. В нашата зала, аз и Даниел нямаме потребност от спомагателни субстанции, с цел да станем по-добри. Ние го вършим, като работим интензивно. Правим това, откогато бяхме деца. Научихме се да упражняваме старателно и вярно, с цел да излезем и да се бием конкурентноспособни. Така че, в случай че употребявате стероиди или някакво друго неразрешено вещество, което усилва вашата продуктивност, вие сте лъжец. Ние желаеме всички да сме на една страница, желаеме всички да имаме еднакъв старт, тъй че, с цел да направи това, което той направи, би трябвало да си ши*ан лъжец. Защо? Защото не искаше да загуби от Даниел! ", съобщи Веласкес.

Екипът на Джоунс понастоящем изследва случая с Американската антидопингова организация (USADA). Неговият тим е декларирал, че някогашният първенец на UFC е погълнал веществото туринабол неумишлено, може би посредством нечиста добавка към храната си.

Това е ход, който доста от хванатите с допинг състезатели употребяват, само че за сметка на това на доста малко от тях им се разминава. Очакваме Американската антидопингова организация да излезе със своето решение до края на тази година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР