Бодугардът на Андрю Тейт бе разпитан и даде много пренебрежителни

...
Бодугардът на Андрю Тейт бе разпитан и даде много пренебрежителни
Коментари Харесай

Бодигард на Андрю Тейт: Някои момичета, мислеха, че ще се омъжат за него

Бодугардът на Андрю Тейт бе разпитан и даде доста пренебрежителни пояснения за дамите, които са се навъртали към спорния инфлуенсър, макар полицейското следствие на изказванията за полово принуждение и употреба против него. Тейт отхвърля всички обвинявания.

В извънредно изявление за BBC Богдан Станку съобщи, че повече от 100 дами са минали през комплекса на господин Тейт в Букурещ, откогато той е почнал работа там преди две години.

Бившият чиновник на полицейското разузнаване твърди, че от време на време е бил помолен да в профил физически дамите от къщата на Тейт, тъй като са били " прекомерно пияни " или са " създавали проблеми ", само че в никакъв случай не е употребена мощ.

В момента Андрю Тейт и брат му Тристан се намират в 30-дневен арест в Румъния, до момента в който полицията проверява изказванията за трафик и обезчестяване.

“There are 0 victims, 0 proof of any crime ” ANDREW TATE insists he is innocent of human trafficking allegations
— DAILY POST (@TheKenyanPost)
Случаят сложи в центъра на вниманието връзката между дома им в Букурещ и метода, по който са се отнасяли с дамите там. Г-н Станку споделя, че публичността на неговия началник е диаметралност на същинския му темперамент. Но личните му възгледи за моделите, приятелките и другите дами в къщата на Тейт са показателни.

По думите му множеството от дамите, които са прекарвали време с братята в техния комплекс, са били под 25 години, а разноските им са били плащани от Андрю Тейт.

" Някои от девойките не разбираха действителността и имаха вяра, че ще станат идната му брачна половинка ", споделя господин Станку. " Когато осъзнаха действителността, беше елементарно да се трансфорат от другари във врагове и да създадат погрешно изказване в полицията. "

Липсата на религия на Богдан Станку в дамите, обвиняващи Андрю Тейт, добавя лоялността, която изпитва към своя шеф.

" Никога не съм се съмнявал в Андрю ", споделя той.

И като един от най-висшестоящите чиновници на инфлуенсъра, обяснението му за подозрението в показанията на обвинителките на господин Тейт е също толкоз поразително.

" Те са млади и глупави ", споделя той.

Но той прибавя, че е вярно полицията да проверява тези съществени изказвания и че в случай че братята Тейт в последна сметка бъдат упрекнати и наказани, те би трябвало да платят за закононарушенията си. Той също по този начин даде опция да се надникне в персоналните паники на Андрю Тейт, като съобщи, че шефът му има вяра, че " някой желае да го нарани ".

Andrew Tate's crime was that when he told the truth about the matrix, too many people listened. His stark prediction of his current arrest:

— S a m  (@cheguwera)
Не е ясно от кое място съгласно господин Тейт идва опасността, твърди телохранителят.

Запитан дали тези опасения са равносилни на параноя, началникът на службата за сигурност отговори: " Не бих споделил " параноя ", само че може би нещо сходно. Той е желал да води естествен живот и не е могъл - може би е обикновено да бъде малко по-параноичен ".

Г-н Станку съобщи, че звездата на обществените медии може да бъде емоционален и по време на пътуванията си в чужбина, като трансформира графика си на мига и лети до разнообразни дестинации.

" Охраната му останахме в хотела със заключен багаж и без да можем да се преоблечем ", сподели той, " тъй като знаехме, че всичко може да се случи ".

И също по този начин удостовери, че както господин Тейт, по този начин и брат му Тристан имат няколко деца, които живеят в Румъния, като сподели, че от време на време вървят да ги посещават. През миналата седмица проверяващите разшириха обсега на следствието.

В събота те иззеха първокласния авто парк на господин Тейт - гледката на лъскавото му гълъбово-сиво Порше, кацнало на изтърбушената рама на полицейски влекач, отразява смяната в ориста му - от интернет милионер до основен обвинен по дело за трафик на хора.

Миналата седмица полицията разшири следствието си и обхвана още седем парцела, в това число вила, благосъстоятелност на Тейтс под Карпатите в Северна Румъния.

Съседите споделят, че парцелът е бил напълно ремонтиран предходната година и приключен едвам преди няколко месеца.

Белдика Трандафир живее в изхабен жилищен блок до основната врата на вилата.

" Човекът, който отговаряше за градежа, ме помоли да работя по електрическата апаратура, само че когато ми обясниха какво желаят, им споделих, че това надалеч надвишава опциите ми ", споделя господин Трандафир.

Вътре, споделя той, къщата има " всички улеснения, за които можете да се сетите ".

" Тя е извънредно първокласна ", изяснява той. " Разделена е на жилища, като те са могли да си разрешат да построят плувен басейн - неща, за които хора като нас не биха посмели даже да мечтаят. " Как Андрю Тейт е спечелил парите си, е основна част от това следствие.

Полицията желае да знае дали е примамвал дами в Румъния с обещания за сериозна връзка или брак, преди да ги принуди или манипулира да работят за него като модели в чат стаи за занимания за възрастни. Разглеждат се и изказванията за обезчестяване, отправени от една от свидетелките.

Разследващите потвърдиха, че шест дами са разпознати като евентуални жертви. Миналата седмица обаче две от дамите, участващи в следствието, обществено отхвърлиха каквото и да било малтретиране от страна на братята Тейт.

Жените - които имат татуировки с надписи " Property of Tate " и " Tate Girl " - са работили в комплекса в Букурещ, където Андрю Тейт е живял с брат си и моделите, които са обслужвали бизнеса му с уебкамери за възрастни.

В диалог с румънския ефирен канал Antena 1 една от дамите - разпозната като Беатрис - съобщи, че е била " добра другарка " с братята Тейт от две години и е татуирала " Tate Girl " на ръката си " от почитание към тях ".

Другата жена - Джасмин - съобщи, че в никакъв случай не е виждала господин Тейт или брат му Тристан да са " нападателни или груби ".

" Victims " claiming they are
NOT victims.
— Abhishek Singh (@aksingh96)
" Никога не съм била заплашвана ", споделя Беатрис. " Ако беше по този начин, нямаше да съм задоволително глупава да остана в тази къща.

" Не можете да ме опишете като жертва, в случай че не се схващам като жертва. "

Разказвайки за момента, в който полицията за пръв път е влезнала в комплекса през декември, Беатрис споделя, че 20 служители на реда са нахлули и са се качили на горния етаж в спалнята, където, по думите ѝ, други две дами са се заключили заради страх от задържане.

" Те разрушиха вратата. Жените крещяха ", споделя Беатрис.

" Но служителите на реда не видяха, че ключът за спалнята лежи на леглото ".

BBC News беседва с други хора, които имат разнообразни мемоари за нахлуването.

Все още не са повдигнати обвинявания срещу двете румънски дами, арестувани дружно с тях. Но Михаела Драгуш, говорителка на румънската Национална организация за битка с трафика на хора, споделя, че казусът към този момент изпраща мощно обръщение както към трафикантите, по този начин и към жертвите.

В един от видеоклиповете си в обществените мрежи Андрю Тейт изяснява за какво се е преместил в Румъния през 2017 година

" Една от аргументите е ерата #MeToo ", споделя той. " Хората споделят: " О, ти си изнасилвач ". Не, аз не съм изнасилвач, само че ми харесва концепцията да мога да върша каквото си желая, харесва ми да съм свободен ".

" Ако тя отиде в румънската полиция и каже: " Той ме изнасили през вчерашния ден ", те ще кажат добре, имате ли доказателства? Има ли доказателства от видеокамери? "

Нищо от това не е доказателство, че господин Тейт е забъркан в трафик на хора или обезчестяване, само че оценката му за отношението на Румъния към половите закононарушения не е неправилна, споделя Лаура Стефан, юридически специалист и изтъкнат деятел в битката с корупцията, работещ с мозъчния концерн Expert Forum.

" В прочут смисъл той е прав ", споделя тя. " Като го слушах, методът, по който обясняваше за какво е пристигнал тук, можех да свържа с това - просто е направил добра калкулация - за жалост ".

Но тя споделя, че нещата се трансформират.

Former mafia boss on Tate's arrest
— Rising Steel (@RisinSteel)
" Румъния има сериозен проблем с трафика на хора и мисля, че румънските управляващи са разбрали, че би трябвало да се оправят с това ", изяснява тя.

" Това значи освен да се проверяват шепа очевидци, само че и да се работи с жертвите и да им се дава поддръжка. "

Миналата година Румъния реализира задоволителен прогрес, с цел да може отчетът на Съединени американски щати за трафика на хора да я извади от листата си за наблюдаване. Но в отчета се повтарят и опасенията, че самите румънски чиновници са забъркани в трафик на хора.

Този случай, в който е забъркана спорна, високопоставена персона с американско-британско поданство, сложи в нова светлина метода, по който Румъния се оправя с изказванията за проведена престъпност и полова употреба.

Случаят се радва на голям публичен интерес.

И каквато и да е истината за живота зад високите черни врати на неговия комплекс, този случай е тестване както за румънските управляващи, по този начин и за репутацията на Андрю Тейт.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР