Бодигардът на Владимир Путин беше видян да държи куфарче, което

...
Бодигардът на Владимир Путин беше видян да държи куфарче, което
Коментари Харесай

Бодигардът на Путин носи тайно устройство в куфарче в случай на покушение

Бодигардът на Владимир Путин беше забелязан да държи куфарче, което се счита, че се трансформира в бронежилетка, до момента в който президентът се обръщаше към поддръжниците си в Москва.

Бодигардовете и чиновниците за персонална защита (СОО) безспорно имат безчет трикове в ръкава си за грижа за звезди и известни персони, тъй че не е изненада, че този на съветския президент Владимир Путин е същият, нали? Това отбелязва английския уебсайт " Metro ".

Неотдавнашен видеозапис на Путин на сцена, който приказва пред аудитория в Москва, притегли вниманието, защото наподобява, че телохранителят му е подготвен за опит за ликвидиране. Вижте:



В клипа се вижда по какъв начин експертът по сигурността държи особено куфарче, за което се счита, че може да се разгъва и да работи като бронежилетка, когато е належащо.

Като извънредно известно и спорно лице в международната политика, Путин не е непознат на заплахите и опитите за нападение против живота му, тъй че не е необичайно да има екип за сигурност, подготвен да се преценява с всеки вероятен случай.



По време на събитието в Москва се разбра, че екипът му за сигурност е бил " нервозен ", до момента в който той е стоял пред 550 души, които се чака да поддържат акцията му за преизбиране.

Въпреки че публиката поддържа Путин и неговата политическа стратегия, се счита, че екипът по сигурността въпреки всичко е бил нащрек. Каналът в Телеграм VChk-OGPU заяви: " Офицер от Федералната работа за защита (ФСО) се е подготвял да прикрие Путин с брониран щит на особено охраняваната и проверявана среща сред него и " доверените му лица ".

Те прибавиха: " Сред присъстващите бяха представители на бизнеса и културата, учени и публицисти.

" Всички те минаха през общоприета карантина, инспекции за преданост, както и през най-дълбоката инспекция от службата за сигурност - обиск.

" Когато Путин говореше, телохранителят не помръдваше. Но когато " доверените лица " започнаха да се изправят и да задават въпроси, охранителят се придвижи към президента... подготвен във всеки миг да се втурне и да отбрани Путин. "

Напоследък Путин приказва по-често в медиите, откакто продължи да разяснява изказванията, че съветският боен аероплан Ил-76 е бил свален от западни оръжия, отбелязва английското издание.

По-рано тази седмица той съобщи, че Украйна е употребила американска система за противоракетна защита " Пейтриът ", с цел да смъкна транспортния аероплан над граничния град Белгород.

Той изясни: " Експертният разбор към този момент е открил това. Настояваме да се организира интернационално следствие. Нито една интернационална организация не желае да направи това. "

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР