Боб Стърнфелс беше преизбран за глобален управляващ партньор на McKinsey

...
Боб Стърнфелс беше преизбран за глобален управляващ партньор на McKinsey
Коментари Харесай

Партньорите на McKinsey преизбраха Боб Стърнфелс след лидерско предизвикателство

Боб Стърнфелс беше избран отново за световен ръководещ сътрудник на McKinsey след по-трудно от предстоящото съревнование, което разкри раздялите измежду старшите сътрудници на консултантската компания по отношение на неговия лидерски жанр.

Щернфелс победи ръководителя на цифровата тактика на McKinsey, Родни Земел, на балотаж, съгласно хора, осведомени с процеса.

Резултатът значи, че Стернфелс е избегнал ориста на неговият предходник Кевин Снейдър, който беше изхвърлен през 2021 година, трансформирайки се в първия световен ръководещ сътрудник от 1976 година насам, който не е спечелил втори мандат.

Щернфелс удвои вложенията на Снейдър във функционалности за риск и сходство и нови процеси да ревизира клиентите след поредност от кавги, в това число по отношение на работата на компанията за фармацевтични компании, упрекнати в подклаждане на рецесията с опиоидната взаимозависимост в Съединени американски щати.

Той също по този начин упорства за консолидиране на компанията, с цел да обслужва по-добре световни клиенти, сподели пред Financial Много...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР