BoAt представи новия си смарт часовник и разшири портфолиото си

...
BoAt представи новия си смарт часовник и разшири портфолиото си
Коментари Харесай

Анонс на смартчасовника BoAt Storm Connect Plus: 1,91-инчов извит дисплей и защита IP68

BoAt показа новия си смарт часовник и разшири портфолиото си от носими устройства на индийския пазар. Последният модел е Storm Connect Plus, който включва някои забележителни спецификации на налична цена.

Смартчасовникът BoAt Storm Connect Plus е на цена от $22

Най-новото носимо устройство на компанията разполага с 1,91-инчов HD екран, който има 90% съответствие екран към тяло и 2,5D извито стъкло на квадратния си екран. Той също по този начин предлага 550 нита пикова бляскавост.

Дисплеят е закривен и обхванат от железна рамка, която прави телефона първокачествен на тип и чувство. Новият смартчасовник също идва с поддръжка за Bluetooth 5.3, има микрофон, както и ENx ИИ логаритъм за шумопотискане.

Смартчасовникът BoAt Storm Connect Plus идва с над 100 облачни циферблата и поддръжка за повече от 100 спортни режима. Той също по този начин има разнообразни функционалности, свързани със здравния мониторинг – за следене на сърдечната периодичност, равнищата на О2 в кръвта и други

Умният часовник има сертифицирана отбрана IP68 за резистентност на вода и прахуляк, като това способства за неговата устойчивост. Компанията дава обещание, че смартчасовникът може да издържи до 10 дни с едно цялостно зареждане.

Други забележителни функционалности включват разнообразни смарт сигнали, поддръжка на хинди и британски, 300mAh батерия и вградени високоговорители.

Смартчасовникът BoAt Storm Connect Plus сега се предлага в Индия на начална цена от 1799 индийски рупии (около $22). Предлага се в няколко цвята – Active Black, Cool Grey, Deep Blue и Maroon.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР