БНТНа фона на драматичните заседания на парламента в Лондон британците

...
БНТНа фона на драматичните заседания на парламента в Лондон британците
Коментари Харесай

Подкрепят ли британците излизането от ЕС и предсрочните избори?

БНТ

На фона на трагичните съвещания на Народното събрание в Лондон британците наподобяват изтощени от Брекзит. Но в решаващия миг - осем седмици преди датата на развода, жителите на Острова към този момент са разграничени и по още един въпрос, с изключение на напускането - ще оказват помощ ли предварителни избори да се излезе от задънената улица

Три години след референдума, по кое време и по какъв начин британците ще изоставен Европейския съюз към момента остава неразбираемо, само че наподобява въпросът за предварителните избори е не дали, а по кое време ще са те. Вариантите са в средата на октомври - или по-късно - ноември или декември. Така въпросът е кой ще отиде на решаващия съвет на европейските водачи за Брекзит на 17 и 18 идващия месец - Борис Джонсън или някой различен.
Алън Уейгър, анализатор - " Англия в изменяща се Европа ": Борис Джонсън е лишен от власт. Единственият метод да се избави е или да подаде оставка, или да отиде на избори. А Джереми Корбин наподобява не желае избори, до момента в който Борис Джонсън не отиде на срещата на върха в Брюксел.
Хората са разграничени, както и преди три години.
Тони Уибъл: Изборите са единствен метод да се излезе от задънената улица. И е срамно за лейбъристите, че се стремят към избори от толкоз време, а в този момент ги блокират. Това е да не слагаш ползите на страната преди всичко.
Засега наподобява, че последователите на лейбъристите и оставането са и за предварителни избори, а поддръжниците на консерваторите и овакантяване са срещу.

Но да се планува резултата от възможни избори наподобява невероятно заради трагично бързо изменящата се политиеска обстановка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: