БНРСнимка БулфотоБританският премиер Борис Джонсън ще нареди затварянето на кръчмите

...
БНРСнимка БулфотоБританският премиер Борис Джонсън ще нареди затварянето на кръчмите
Коментари Харесай

Джонсън ще затвори кръчмите и ресторантите в северната част на Англия заради коронавируса

БНР

Снимка Булфото

Британският министър председател Борис Джонсън ще подреди затварянето на кръчмите и заведенията за хранене в огромна част от Северна Англия от понеделник като мярка за оправянето с расзпространението на ковид, оповестява вестник " Сън ". Според изданието новите ограничавания ще обзет и градове като Манчестър и Ливърпул. Вестникът показва, че учебните заведения, офисите и магазините ще останат отворени. 

Вестник " Файненшъл таймс " от своя страна написа, че финансовото министерство в Лондон завършва работа въху нов пакет в поддръжка на туризма.

Италия ще направи наложителни тестванията за ковид за хората, пътуващи от Англия, Нидерландия, Белгия и Чехия, заяви здравният министър Роберто Сперанца.

" Инфекциите се усилват в цяла Европа, в Италия също ", написа той във Facebook.

Междувременно в Тунис управляващите оповестиха, че вкарват полицейски час в столицата за две седмици като мярка против разпространяването на ковид. От изказване по държавната телевизия стана ясно, че през седмицата рестриктивните мерки ще работят от 9 часа вечерта до 5 сутринта локално време и влизат в действие от през днешния ден. Ще има спиране в петък поради молитвите в джамиите, а през уикендите вечерният час ще бъде в действие от по-рано -  7 вечерта.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР