БНР Дългоочакван се оказа новият хранителен магазин до Техническия университет във

...
БНР
Дългоочакван се оказа новият хранителен магазин до Техническия университет във
Коментари Харесай

С риск за живота си варненци пресичат с пълни чанти булевард

БНР Дългоочакван се оказа новият хранителен магазин до Техническия университет във Варна. Толкова доста, че хората притичват с цялостни чанти през булеварда, с риск да бъдат ударени от засилените коли. В този сектор, водачите идващи от кв. "Виница " много настъпват педала. Още повече, че до идващия светофар нямат причина да понижат скоростта, тъй като в тази права няма и пешеходна пътека. За светофарната уредба там, която породи много разногласия да бъде ли пусната или - не, се взе решение да бъде отстранена. Днес обаче, някои от пешеходците желаят тя да работи.
"Трябва да има светофар, тъй като доста скоро може да има някакви неприятни последствия, в случай че не се пусне светофара. ", сподели за радио "Варна " жена, която пресече булеварда, макар, че светлинната уредба не работи. "Пресякох, тъй като желая да посетя различен магазин, а би трябвало да заобикалям много огромно разстояние ". 

По същия метод мисли и друга жена:

"Трябва да има светофар, тъй като в този момент при еуфорията, която изпитваме сега, че имаме наоколо супермаркет, е желателно да има. "

Други считат, че навръх това място не е удачно да има светофар и оферират общината да направи пешеходна пътека.

"Зимата, като падне сняг тук става запушване, не могат да се качат колите нагоре... Няма кой да се сети една пешеходна пътека да направи. "

За да няма катастрофи, варненец предлага решение, което ще обезпечи успокоение на пешеходци и на водачи:

"Подлез за пешеходците. Друго избавление няма! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР