БНР > Сн. Румен СарандевНа 21.07. т.г., около 11:45 часа, е

...
БНР
> Сн. Румен СарандевНа 21.07. т.г., около 11:45 часа, е
Коментари Харесай

От полицията във Варна: По трупа, открит на Първа буна, има следи от насилствена смърт!

 БНР > Сн. Румен Сарандев
На 21.07. т.г., към 11:45 часа, е постъпил сигнал за тяло, намиращо се във водата в региона на Първа буна. След изваждането му е открито, че тялото е на мъж на забележима възраст 45-50 години. При осъществения оглед са установени следи от насилствена гибел.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата по изясняване на аргументите и събитията, довели до гибелта на мъжа, не престават под надзора на Окръжната прокуратура във Варна. 

Както Varna24.bg заяви, Окръжна прокуратура Варна управлява досъдебно произвеждане за ликвидиране. 

Вчера от институцията оповестиха за медията ни, че в региона на варненски плаж, в морето, е открито безжизнено човешко тяло. Местопроизшествието неотложно е посетено от дежурен прокурор при Окръжната прокуратура в гр. Варна.

Под директното негово управление, с неотложни следствени дейности – оглед на местопрестъпление и разпити на очевидци, е почнало дело за определяне повода за гибелта на потърпевшия.

Работната правна подготовка на следствието е по член 115 от Наказателен кодекс.

Назначена е правосъдно здравна експертиза.

Работата по случая продължава. Допълнителни данни за него биха могли да бъдат оповестени едвам след приемане експертното умозаключение на правосъдните медици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР