БНР "На местно ниво Делян Добрев разгроми комунистическата партия в Хасково

...
БНР
"На местно ниво Делян Добрев разгроми комунистическата партия в Хасково
Коментари Харесай

Гърневски: Деляне, не скачай от борда, червените акули ще те разкъсат още във въздуха

БНР "На локално равнище Делян Добрев разгроми комунистическата партия в Хасково както Германия Бразилия на международното - апелирам те, Деляне, не скачай от борда на кораба ". Това сподели от трибуната на Народното събрание националният представител на ГЕРБ Спас Гърневски. По думите му алените акули ще го раздерат още във въздуха, в случай че скочи от кораба.
"Всички сте очевидци, че от първия ден на това Народно събрание и на съставянето на българското държавното управление, опозицията стартира непримирима борба за дестабилизация на страната, на Народното събрание, като отхвърли да се включи в подготовка и отбрана на ползите в идните тествания на България. Нещо повече, почнали са доста груби, недостойни, офанзиви против почтени парламентаристи в залата ", добави той.

"Г-жа Йончева избяга от огромните тематики, от огромните схеми на Прехода ", уточни Гърневски. Той обърна внимание, че Йончева е избягала от банкрута на банките и въпросите за Жан-Виденовата зима. "Избяга от тематиката за кражбата на пловдивски парцели ", съобщи Гърневски и изясни, че става въпрос за Пловдивския панаир. В това, съгласно него, има присъединяване и тогавашният заместник-министър на стопанската система и енергетиката.

Гърневски, който е някогашен кмет на Пловдив, акцентира, че за четири години от Българска социалистическа партия са подарили града на олигарха Георги Гергов. Той напомни случая в Каварна и акцентира, че има назначени родственици на кмета Нина Ставрева в общината. 

"Няма да си внеса оставката повторно преди да се убедя, че резултатът от гласуването ще е друг ". Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев пред публицисти след отхвърлянето на оставката му като народен представител.

"Колегите ме сложиха в доста тежка обстановка. Благодаря им за поддръжката. Те не одобриха този мой персонален акт. Оттук нататък бих могъл да внеса оставката повторно, само че няма да го направя преди да приказвам с тях и да се убедя, че резултатът от гласуването ще е друг, тъй като в противоположен случай ще загубим още един пленарен ден ", разяснява Добрев.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР