BMW упорито отказва да представи новото М3 комби, въпреки че

...
BMW упорито отказва да представи новото М3 комби, въпреки че
Коментари Харесай

Патент разкрива всичко, което вече знаем за новото М3 комби

BMW настойчиво отхвърля да показа новото М3 комби, макар че към този момент няколко пъти видяхме, че то е приключено. След многочислени фотоси на коли покрити с камуфлаж и видеа, които демонстрират комбито в разнообразни условия, в този момент в интернет пространството се появиха и фотоси от патентното ведомство в Съединени американски щати, които не разкриват нищо ново, само че въпреки всичко ни демонстрират колата в цялостния ѝ искра.
`Патент

Дизайнът е изцяло еднакъв с този на седана и купето с показател М4, само че в по-практична версия, заимствала задната си част от обичайното комби, което германците продават от няколко години. Основните разлики във визията се крият във фаровете, предната ризница, предния похлупак, огледалата, както и калниците, които са осезаемо по-пироки.
`Патент

Под капака работи 3.0-литров бензинов мотор с мощ от 503 конски сили и оптимален въртящ миг от 600 нютон метра. При седана ускорението от 0 до 100км/ч лишава 3.4 секунди, само че не е изключено комбито да е изгубило някоя секунда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР