BMW ще подсили още повече комфорта на своите пътници като

...
BMW ще подсили още повече комфорта на своите пътници като
Коментари Харесай

BMW вкарва видеоигри в своите автомобили

BMW ще укрепи още повече комфорта на своите пасажери като добави видеоигри. Те ще бъдат налични след интернет ъпдейт, който ще подкара новия програмен продукт, създаден в съдействие с платформата AirConsole. Игрите ще могат да бъдат стартирани на централния екран на колата или пък на спомагателните екрани при колите оборудвани в тях.



Игрите ще могат да бъдат пускани само при спрян автомобил, заради аргументи свързани с сигурността, а според от заглавието, което изберете, те ще могат да бъдат играни от един или двама индивида. В близко бъдеще ще има повече информация за това кои коли и по кое време ще бъдат включени в програмата, а дотогава ще ни е забавно да прочетем в мненията какво мислите за концепцията.



“Ние сме извънредно горди разпространим игрите дружно с BMW и сме разчувствани да създадем нови способи за развлечение в автомобила, ”, сподели Антъни Кликуот, изпълнителен шеф на N-Dream, компанията притежател на AirConsole, определена от BMW Group посредством тяхната стратегия Startup Garage. “ Нашата гениална архитектура, съчетана с лесния достъп до нашата платформа, ще промени метода, по който хората се забавляват в своите транспортни средства. ”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР