Блясъкът на диаманти озарява винаги червения килим на наградите Оскар.

...
Блясъкът на диаманти озарява винаги червения килим на наградите Оскар.
Коментари Харесай

Диамантите на червения килим, които струват цяло състояние

Блясъкът на диаманти озарява постоянно аления килим на премиите " Оскар ". Бижутерийните къщи също са в подготвеност да предложат неповторими и типичен модели, с които звездите да заблестят още повече. В канала във vbox7 може да видите блестящите бижута на звездите :

Лейди Гага


През 2019г. певицата се появи с този неповторим жълт камък , които Одри Хепбърн носеше във кино лентата „ Закуска в Тифани “. Огърлицата е на стойност 30 млн. $ и е направена от 128-каратови диаманти.

 Лейди Гага Gulliver/Getty Images
Кейт Бланшет

През 2014г. актрисата завоюва премия за основна женска роля. Обеците, които бе избрала за този мотив, бяха направени от 62 скъпоценни камъка опал. Актрисата ги бе съчетала с гривна с диамантени гривна и пръстен . Всичко това на стойност 18млн.долара.
 Кейт Бланшет Gulliver/Getty Images-->
Чарлийз Терон

През 2014г. актрисата изглеждаше зашеметяващо на аления килим с елегантната си черна рокля и бижутата към нея. Тя бе съчетала това 31-каратово диамантено колие, на стойност 15 млн. $ с тези диамантени обеци на стойност 80 000.
 Чарлийз Терон Gulliver/Getty Images
Ан Хатауей

През 2011г. актрисата бе водеща на премиите „ Оскар “. Тя се появи с този необикновен комплект обеци, огърлица и пръстен на стойност 10 млн. $. Диамантът към колието е 94-каратов, а този на обеците 10-каратов.
 Ан Хатауей Gulliver/Getty Images
Никол Кидман

През 2008г. актрисата се появи с голяма диамантена огърлица на церемонията по връчване на премиите „ Оскар “. Тя е направена на 7600 диаманта, които наброяват към 1400 карата. За направата на това украшение са били нужни 6200 часа, а цената му е 7 млн.долара.
 Никол Кидман Gulliver/Getty Images
Анджелина Джоли

По време на церемонията по връчване на премиите „ Оскар “ през 2009г. Анджелина Джоли събра погледите с тези 115-каратови смарагдови обеци на стойност 3.5млн. $.
 Анджелина Джоли Gulliver/Getty Images
Марго Роби

През 2015г. на аления килим актрисата блесна с тази огърлица, която е била направена за херцогинята на Уиндзор, Уолис Симпсън, през 1938г . Тя е направена от 150 диаманта , 300 сапфира и 18-карата злато, а цената й е 1.9 млн.долара.
 Марго Роби Gulliver/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР