Блондинката Ева Кикерезова е сред най-суетните дами у нас. Синоптичката

...
Блондинката Ева Кикерезова е сред най-суетните дами у нас. Синоптичката
Коментари Харесай

ВЗРИВ! Смазаха суетната синоптичка Ева Кикерезова: Миришат ти краката! (подробности + СНИМКИ)

Блондинката Ева Кикерезова е измежду най-суетните дами у нас. Синоптичката умира да се снима и да се демонстрира в мрежата, а годините си крие по този начин, все едно са изобилно богатство. Тя се е постарала прекомерно добре да няма данни за рождената й година на никое място в интернет, тъй че единствено можем да гадаем на какъв брой е.

Като имаме поради от какъв брой години е на екран, евентуално е трансферирала 40-така, само че признаваме, че наподобява отлично. Както знаем, Ева Кикерезова е женена повторно за половинката си Явор, от който има две деца. От първия си брак с Пламен пък има едно отроче, тъй че общо ражданията й стават три.

Не това е тематиката през днешния ден обаче, а фактът, че в мрежата я попиляха поради последните фотоси, които пусна. На тях Кикерезова се кикерчи ухилена с мъжа си от Малта, където термометърът тези дни сочеше близо 30 градуса.

На фона на тази горещина синоптичката е нахлузила ботуши до коленете и очевидно се счита за доста съвременна. Не такова обаче се оказа мнението на консуматори, които зърнаха фотосите - за нейно голямо страдание. Защото мигновено започнаха гаврата.

" Евче, Евче, ти хубаво си се натокала и си показваш деколтето, само че ти миришат краката, ма! Не щем да си представяме каква воня се разнася като си събуеш тези ботушки. Мъжът ти би трябвало да е със запушен нос ", погнаха я зевзеци в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР