Блондинка втрещи участниците в движението на улица в центъра на

...
Блондинка втрещи участниците в движението на улица в центъра на
Коментари Харесай

Русо гладно няма! Блондинка заряза джипа си на средата на улица пред банка в центъра на Враца /снимки/

Блондинка втрещи участниците в придвижването на улица в центъра на Враца, видя кореспондент на организация BulNews.
Шофьорката паркира джипа си по средата на пътното платно пред банков клон на ул. "Кръстьо Българията ". Най-вероятно русата дама е имала доста значим телефонен диалог, защото спря возилото по средата на пътя, поговори си умерено няколко минути и офейка, като изостави безумно паркираната си кола.
Дали дамата е имала доста незабавна работа в близката банка или е решила да затвърди легендите за блондинките-шофьори - не е ясно, само че едно е несъмнено - несъмнено съумя да разгневи преминаващите водачи. На фотосите ясно се вижда по какъв начин зарязаната кола пречи на останалите участници в придвижването, на които се постанова да заобикалят джипа и да навлизат в насрещното придвижване.
Освен, че прекъсването на разсеяната дама основава предпоставки за ПТП, то заплашва и живота на пешеходците, които нямат добра видимост, с цел да преминат на обозначеното за тях място.
Изнервените от нахалната постъпка жители се надяват собственичката на колата да си понесе следствията и да бъде глобена с висока санкция от способените органи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР