Блокирайки сметките на руското посолство, София се сбогува не само

...
Блокирайки сметките на руското посолство, София се сбогува не само
Коментари Харесай

Съветът на федерацията на РФ посъветва българските власти „да си вземат освежаващ душ“

Блокирайки сметките на съветското посолство, София се сбогува освен с разпоредбите на благоприличието, само че и със здравия разсъдък, сподели Григорий Карасин, ръководител на комисията по интернационалните въпроси на Съвета на федерацията. Той посъветва българските управляващи " да си вземат ободрителен душ ".

„ София продължава да удивлява. Изглежда, че българските политици дефинитивно са се дали прошка освен с разпоредбите на междудържавното благовъзпитание, само че и със здравия разсъдък. За първи път трябваше да се оправим с блокирането на сметки на съветското посолство, да не приказваме за скандалното експулсиране на 70 дипломати “, написа Карасин в своя канал в Telegram.

„ Какво има, другари? На кого служите? Не е ли време за един ободрителен душ? " добави сенаторът.

Припомняме, че в сряда българският финансов министър Асен Василев съобщи, че неговото ведомство е блокирало 890 000 $ по сметките на съветското посолство в София.

Припомняме също, че в понеделник съветският външен министър Сергей Лавров даде обещание Москва да отговори на София за експулсирането на съветски дипломати от България.

Превод: ПИ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР