Близо две седмици преди домакинството на ЦСКА - София срещу

...
Близо две седмици преди домакинството на ЦСКА - София срещу
Коментари Харесай

ЦСКА - София продаде над половината стадион за мача с Лудогорец

Близо две седмици преди семейството на ЦСКА - София против Лудогорец, което е на 10 декември, “армейците ” са разпродали повече от половината от билетите за дуела, което излиза наяве след информация в онлайн платформата URBO. Очаква се в идващите дни пропуски да бъдат пуснати и във физическа продажба на касите на стадион “Българска войска ”.

Както е известно, дуелът с Лудогорец носи спомагателен заряд и страст, защото този път той не е обвързван единствено със спортно-технически особености и съперничеството сред двата отбора. Това ще бъде последният мач в историята на клуба, изигран на издигнатия през 1967 година стадион “Българска войска ” в този му тип. След доста старания “армейците ” получиха позволение да изградят ново оборудване.

Очаква се дни преди мача с Лудогорец пропуските да бъдат изчерпани и стадионът да бъде препълнен, по този начин както бе и на последното домакинство против този противник, изгубено от “червените ” с 0:1. Това значи, че над 15 000 фенове ще поддържат ЦСКА - София в мач, който има шампионски темперамент.

“Тема Спорт ”
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР