Близо два месеца след като Джони Деп спечели скандалното си

...
Близо два месеца след като Джони Деп спечели скандалното си
Коментари Харесай

Когато Амбър Хърд няма друг избор

Близо два месеца откакто Джони Деп завоюва скандалното си дело за клюка против Амбър Хърд, актрисата тихомълком продаде своя необитаем оазис в Калифорния, удостоверява The New York Post.

Имението Yucca Valley с три спални и три бани, ситуирано върху 24 дка земя в Калифорния, е продадено, без да се предлага на пазара за парцели. Документите за благосъстоятелност демонстрират, че на 18 юли къщата е продадена за 1.05 милиона $.

Новите му притежатели са основаните в Ню Джърси Рикард и Карол-Жанет Йоргенсен, които са създатели на Jorgensen & Company LLC и имат и други парцели в Невада. Не е ясно по какъв начин Йоргенсен са разкрили извънпазарния дом или дали имат директна връзка с Хърд.
 Амбър Хърд, писането на записки и това ли е последният ход на актрисата, с цел да изплати дължимото на Джони Деп
Отчаяният ход на Амбър Хърд

Очевидно актрисата не може да заплати на Джони Деп

Имението е с аспект към скали, хълмове и пустиня, като се предлага с мост, който води до беседка на планински скат. Само гаражът е с повърхност от 111 квадратни метра.

36-годишната Хърд купува парцелът за 570 хиляди $ през 2019 година, което значи, че е на сериозна облага.

Но като се имат поради, че е наказана да изплати 8.3 милиона $ на Джони Деп, откакто беше приета за отговорна в клюка от журито, всеки $ й е в помощ.

Актрисата от " Аквамен " би трябвало да покрие 10 милиона $ обезщетителни плюс 350 хиляди $ наказателни вреди.

След насрещния иск, който тя заведе, в който Деп беше наказан да ѝ заплати два милиона $, както и съгласно ограничаването на Вирджиния за обезщетение, Хърд би трябвало да заплати общо пет милиона $ - пари, които тя твърди, че няма.

Наскоро публикувани правосъдни документи демонстрират, че при развода Хърд е отхвърлила настояванията на юристите си да търси половината от общо 33 милиона $ на Деп, които той печели от снимането на четвъртата част от " Карибски пирати ". Пари, които по закон ѝ се поставят, защото се добити, до момента в който двамата към момента са били женени.

В имейл, изпратен до съда, Хърд написа за решението си, че не желае да претендира за 16.5 милиона $, тъй като " държи на думата си, че не става въпрос за парите ".

И до момента в който на Амбър Хърд явно ѝ се постанова да продава парцели, за може да събере парите, които да изплати на някогашния си брачен партньор, животът на Джони Деп се развива все по-добре, изключително що се отнася до благосъстоянието му.
 Джони Деп, Friends and Heroes и по какъв начин артистът продаде свои картини на известни персони
Милионите, които Джони Деп завоюва за часове

Наистина гений за милиони има този човек

Преди към седмица единствено за часове артистът от " Карибски пирати " съумя да продаде сбирката си от 780 картини. Платната към този момент имат нови притежатели, а създателят им се снабди със сумата от 3.6 милиона $. Колекцията от картините на Деп носи името Friends and Heroes ( " Приятели и герои " ) и включва поп-арт портрети на известни персони.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР