Близо 600 служители на Електроразпределителните мрежи Запад продължават да работят

...
Близо 600 служители на Електроразпределителните мрежи Запад продължават да работят
Коментари Харесай

Близо 600 служители на ЕРМ Запад работят до отстраняване на авариите

Близо 600 чиновници на " Електроразпределителните мрежи Запад " не престават да работят до цялостното премахване на повредите, оповестиха от предприятието. Работата се затруднява от паднали дървета, преспите и изобилния сняг в Западна България.

Най-тежка е ситуацията в планинските региони, където се късат проводници и се чупят стълбове. Продължават дейностите в елементи от област Кюстендил и в общините - Струмяни, Якоруда, Разлог, Самоков, Ихтиман, Костенец, Трън и Троян. Приоритетно се работи по места, останали най-дълго без ток, а и с най-голяма централизация на клиенти.

Информацията за спиране на електрозахранването се актуализира на интернет страницата на " Електроразпределителни мрежи Запад ".

Междувременно обитаеми места в Хасковска област към момента са без ток към 19.00 часа, оповестиха от регионалната администрация. Електричество няма в 11 ивайловградски села Бялградец, Гугутка, Железино, Казак, Ленско, Нова морава, Соколенци, Камилски дол, Хухла, Ламбух и Плевун. Без ток са и с две стамболовски села - Лясковец и Тънково. Причината е в скъсани електрически проводници от мокрия сняг.

Още 11 села от община Хасково бяха без електроподаване денем,но повредите към този момент са отстранени. Екипите на ЕВН не престават работа по възобновяване на електричеството във всички обитаеми места.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР