Близо 5 милиона долара – толкова са преоброили Джон Фавро

...
Близо 5 милиона долара – толкова са преоброили Джон Фавро
Коментари Харесай

Бебето Йода струва 5 милиона долара

Близо 5 милиона $ – толкоз са преоброили Джон Фавро и „ Дисни “ за основаването на облика, добил известност като бебето Йода от „ Мандалориецът “.

Сериалът, чийто първи сезон към този момент бе излъчен, провокира лавинообразен интерес към персонажа. За това какъв брой тъкмо той е безценен и за екипа на продукцията пък проговори артистът Адам Пали. Именно той бе нагърбен със задачата да постанова Йода в един от финалните епизоди на сериала.

„ Спомням си, че снимах първия си дубъл и откакто го ударих изкрещяха „ Край “. След това излезе Джон (Фавро), който е гледал на екран в офиса си. Той пристигна при мен и ми сподели: "Искам единствено да знаеш, че това е героят Йода и той коства близо 5 милиона. Така че фактически желая да го удряш, само че помни и тъкмо какъв брой коства ", показа неотдавна пред медии Пали.

Припомняме, че вторият сезон на сериала се чака да направи премиерата си през есента.

В последните дни от 2019 година пък основателят на поредицата Фавро разкри посредством фотография, че сюжетът най-вероятно ще гравитира към създанията, наподобяващи кръстоска сред прасе и гущер, които пазеха Джаба Хътянина в първите филми от галактическата сага.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР