Близо 40 милиона лева са платени по инхаус поръчките за

...
Близо 40 милиона лева са платени по инхаус поръчките за
Коментари Харесай

ГЕРБ пита стана ли кабинетът и Рашков съучастник в престъплението на века инхаус за Хемус

Близо 40 милиона лв. са платени по инхаус поръчките за градежа на " Хемус " от служебния кабинет и от новото постоянно държавно управление . През септември предходната година Виолета Комитова заплаща 14 милиона лв. за инхаус поръчки, а тази година 20 милиона лв. са изплатени от министър Гроздан Караджов за Автомагистрала " Хемус ". За няколко месеца са платени към 40 милиона лв. за инхаус поръчки за градежа на автомагистралата. Това стана ясно от брифинг на Младен Шишков от ГЕРБ в Народното събрание.

Той е удовлетворен, че ръководещите са разбрали, че това е методът да се построи автомагистралата, макар че по време на служебното държавно управление точно този метод на подписване на контракти беше най-сериозно нападнат.
 Рашков: Парите от
Рашков: Парите от " Хемус " са изтичали към ГЕРБ и не е единствено лот 5

Нямал доверие в прокуратурата, щяла да каже на Борисов

Александър Иванов цитира думите на силовия министър Бойко Рашков за закононарушенията на века, визирайки градежа на Автомагистрала " Хемус ". Сега той пита какво е мнението на вътрешния министър за това, че министър Комитова и Караджов са плащали по тези поръчки . Дали и те са съучастници в закононарушението на века, питат от ГЕРБ. Опозицията е безапелационна, че българската стопанска система има потребност от построяването на автомагистралата.
 ГЕРБ съди Бойко Рашков за 100 000 лева
ГЕРБ съди Бойко Рашков за 100 000 лева

Заради обвиняванията му, че парите за Автомагистрала " Хемус " са изтичали към партията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР